Przywrócenie domyślnych rekordów DNS

Wyłączenie i włączenie strefy DNS przywraca domyślne rekordy domeny.
 
 
W sekcji System kliknąć Domeny.
 
 
Przejść do edycji domeny klikając w jej nazwę.
 
 
W sekcji DNS kliknąć na hiperłącze Wyłącz strefę DNS.
 
 
Zatwierdzić operację przyciskiem OK.
 
 
Włączyć strefę DNS.
 
 
Domyślne wpisy zostały utworzone, kliknąć link Edytuj wpisy w strefie DNS tej domeny w celu podglądu.
 
 
Kliknąć przycisk Anuluj, aby powrócić.
 
 
  • 1 Klienci ocenili te informacje jako pomocne
Czy ta informacja była pomocna?

Podobne

Tworzenie, podgląd i kasowanie baz danych oraz użytkowników MSSQL

Zalogować się do Panelu zarządzania kontem hostingowym.     W sekcji Bazy danych kliknąć...

Usuwanie domen

Usunięcie domeny z Panelu zarządzania kontem hostingowym jest możliwe dopiero po usunięciu...

Zmiana uprawnień w Menadżerze plików

Zalogować się do Panelu zarządzania kontem hostingowym.     W...

Dodawanie domen aliasowych

Domena aliasowa wskazuje na witrynę lub pocztę innej domeny i tym samym daje możliwość...

Menadżer plików

Menadżer plików pozwala zarządzać strukturą plików i katalogów w przestrzeni hostingowej....